Karriererådgivning

Vi tilbyr rådgivning til personer som står ved et veiskille i arbeidslivet og ser på de ulike mulighetene basert på erfaring og kompetanse.

Om du ønsker å sette fokus på dine fremtidige muligheter på arbeidsmarkedet eller står ved et veiskille og lurer på i hvilken retning du bør gå kan våre rådgivere veilede deg gjennom valgene du står ovenfor gjennom vår karriererådgivning.

Veiskilt, illustrasjon for valg av retning

Gjennom samtaler om tidligere erfaringer og med utgangspunkt i en kompetanserapport drøfter vi hvilke roller i arbeidslivet som kan være aktuelle. Kompetanserapporten baserer seg på verdens mest anerkjente personlighetstest, og er et grunnleggende verktøy for veien videre.

Med dyp innsikt i arbeidsmarkedet veileder vi deg på hvordan du på best mulig måte kan komme i kontakt med de arbeidsgiverne du måtte ønske å få jobb hos. Vi hjelper deg å utforme en god CV og søknad som kan benyttes i ulike jobbsøkerprosesser.

Jobbintervjuet er en viktig del av søkeprosessen og vi gir deg konkrete råd på hvordan du bør gå frem for å vise dine kvaliteter i et jobbintervju.

Er du så ung at du enda ikke har noen erfaring fra arbeidslivet kan vi gi deg råd og veiledning på valg av studier eller yrkesvei videre.

Spør oss om Karriererådgivning:

Avatar bilde av Odd-Erik Marthinsen
Avatar bilde av Taj Meyer