Om oss

Torp Consulting er et rekrutterings- og rådgivningsselskap med dedikerte, engasjerte og erfarne rådgivere med solid bakgrunn fra næringslivet.

Siden vi startet i 2011 har vi bistått store og små virksomheter med rekruttering og executive search. Vi har erfaring fra et bredt utvalg av bransjer, og bistår både det private næringslivet og det offentlige i hele Norge. Vi leverer også rådgivertjenester knyttet til rekruttering.

Vi er spesialister på rekruttering og ønsker å være ditt naturlige førstevalg.

SE VÅRE TJENESTEOMRÅDER

Vi finner den viktige kompetansen

Vi er spesialister på rekruttering og search, og jobber hver dag for å være det naturlige førstevalget for virksomheter som trenger hjelp til dette. Dette gjenspeiles i vår visjon: Vi skal være bedre!

Med en god metodikk, et bredt erfaringsgrunnlag og mange år i bransjen, kan vi med sikkerhet love en god prosess og de beste kandidatene. Vi bistår kunder i både det private og offentlige. Dessuten har vi et utstrakt nettverk og vet hvor vi skal lete frem den rette kompetansen.

Grunnlaget for en god rekrutteringsprosess

Vi har en helhetlig tilnærming til rekruttering, og ønsker alltid få god innsikt i og forståelse for rollene vi rekrutterer til.

For oss handler rekruttering mest av alt om å bli kjent! Med kunden og med kandidatene. Gjennom innsikt, gode spørsmål og en genuin interesse for begge parter i rekrutteringsprosessen, dannes grunnlaget for å lykkes.

Å finne den rette kandidat handler om mer enn bare kompetansen og CVen. Det handler om motivasjon, engasjement, holdninger og verdier – og det handler om potensiale og utviklingsmuligheter.

Vi bistår gjerne deg og din virksomhet! Ta kontakt med oss i dag, enten på telefon, e-post eller via kontaktskjemaet nederst på siden.

Teamet

Lene Kvernsveen

Managing Partner

 

Lene har over 10 års erfaring innen ledelse og rekruttering, både som rådgiver og med lederroller i ulike selskap. Hun jobber tett med kundene for å sikre best mulig leveranse, og bidrar som rådgiver og sparringspartner for kunden. Lene har erfaring fra flere ulike bransjer, og bistår kunder med rekruttering av ledere innen et bredt spekter av funksjoner, samt strategiarbeid innen blant annet employer branding (kultur).

Lene er autorisert for testverktøyet SHL.

Spesialfelt: Rekruttering, Employer branding, Executive Search

Jørgen Heltveit-Olsen

Partner

 

Med bakgrunn og erfaring fra blant annet finans, hotell og reiseliv, salg og rekruttering har Jørgen et kunnskapsgrunnlag som gjør at han kan løse et bredt utvalg forespørsler på en svært god måte. Hans erfaring spenner fra store rekrutteringsprosesser med korte tidsfrister, til tyngre prosesser for store og små bedrifter.

Jørgen er sertifisert for testverktøyet SHL

Spesialfelt: Rekruttering, RPO

Mona Klevan Kreken

Partner

 

Mona er partner og fagansvarlig hos oss. Hun er en allsidig konsulent med mer enn 15 års erfaring innen rekruttering, ansettelse og rådgivning. Hun tilbyr en dybdeforståelse av rekrutteringspraksis, og har evnen til raskt å identifisere og tilpasse seg policy, prosesser og kultur. Mona har kjørt utallige rekrutteringsprosesser for både nasjonale og internasjonale selskaper.

Mona er sertifisert i et bredt utvalg av arbeidspsykologiske tester.

Spesialfelt: Rekruttering, nedbemanning, RPO, Executive Search

Odd-Erik Marthinsen

Styreleder og grunnlegger

 

Odd-Erik er grunder og grunnlegger av Torp Consulting. Han har bred erfaring fra selskapsetableringer, og har vært daglig leder av Personalhuset, samt konserndirektør i ISS. Odd-Erik har verdifull erfaring og god kjennskap til offentlig sektor etter å ha besittet roller som Distriktsarbeidssjef, Fylkesarbeidssjef og Assisterende Arbeidsdirektør. Odd-Erik har en solid bakgrunn innen rekruttering og HR-tjenester, og han har levert våre tjenester til mange store, private selskaper i Norge. Odd-Erik er sertifisert i SHL.