Om oss

HVEM ER VI? 

Torp Consulting er et konsulentselskap i Sandefjord med et knippe dedikerte, engasjerte og erfarne rådgivere. Bedriften ble startet av Odd-Erik Marthinsen i 2011. Grunnleggelsen av Torp Consulting er basert på en unik forståelse for markedet og en inngående kjennskap til rekrutterings- og HR-faget.

Siden vi startet i 2011, har vi bistått store og små virksomheter med rekruttering og executive search. Vi har erfaring fra et bredt utvalg av bransjer, og bistår både det private næringslivet og det offentlige i hele Norge. I tillegg til å være spesialister som er opptatt av å kvalitetssikre rekrutteringsprosessen, leverer vi et bredt utvalg av HR-tjenester.

DU TREFFER OSS PÅ TLF 477 66 574

Se en oversikt over våre tjenesteområder her.

REKRUTTERING I VESTFOLD OG TELEMARK:  VI FINNER DEN VIKTIGE KOMPETANSEN

Vi er spesialister på rekruttering og ønsker å være et naturlig førstevalg for virksomheter når det gjelder rekruttering i Vestfold og Telemark.

Med en god metodikk, et bredt erfaringsgrunnlag og mange år i bransjen, kan vi med sikkerhet love våre kunder en god prosess og de beste kandidatene. Vi bistår kunder i både det private og offentlige i Vestfold og Telemark, samt det sentrale Østlandet, med rekruttering og search. Vi har et utstrakt nettverk og vet hvor vi skal lete frem den rette kompetansen.

GRUNNLAGET FOR EN GOD REKRUTTERINGSPROSESS

Torp Consulting har en helhetlig tilnærming til rekruttering, og vi ønsker alltid få god innsikt og forståelse for rollene vi rekrutterer til. For oss handler det om å bli kjent. Bli kjent med kunden vår. Bli kjent med kandidatene. Gjennom gode spørsmål og en genuin interesse for begge parter i rekrutteringsprosessen, danner vi grunnlaget for en god rekrutteringsprosess.

Å finne den rette kandidat handler om mer enn bare kompetansen og CVen. Det handler om motivasjon, engasjement, holdninger og verdier. Og det handler om potensiale og utviklingsmuligheter. Vi er opptatt av at man skal passe inn og skape verdi. Dette gjenspeiles i vår visjon.

«Vi øker din virksomhets verdiskapning ved å skaffe den rette kompetansen»

Du treffes oss på 477 66 574

Torp Consulting

Østre Kullerød 5
3241 SANDEFJORD


-->