Våre tjenester

Rekruttering

Leder, fagspesialist eller generalist – rekrutteringsprosessen er viktig, og den er tidkrevende. Vi vet hva som må til, og gjør gjerne jobben for deg!

RPO

Avlast arbeidsgivere og HR, og få en profesjonell og helhetlig prosess på ansettelser: Overfør hele eller deler av rekrutteringsprosessen til oss.

Employer branding

Å tiltrekke og beholde dyktige talenter er avgjørende for enhver vellykket virksomhet. Men hvordan kan dere skille dere ut i det stadig mer konkurransedyktige arbeidsmarkedet?

Styrerekruttering

Vi forstår viktigheten av sterkt lederskap og kompetent styring. Vi kan koble din organisasjon med de rette styremedlemmene og styrelederne.

Management for Hire

I en verden i stadig forandring, forstår vi i Torp Consulting viktigheten av å ha tilgang til erfarent og kompetent lederskap når det trengs. Vår tjeneste innen «Management for Hire» er skreddersydd for å møte dette behovet. 

Vi bistår offentlige og private virksomheter med rekruttering av ledere og fagspesialister, og tilbyr rådgivertjenester knyttet til rekruttering, kultur og branding-strategier, nedbemanning og store rekrutteringsoppdrag (RPO).