Rekruttering

Tiltrekke seg og rekruttere de rette menneskene er viktig - enten om det er en leder, fagspesialist eller en generalist. Rekrutteringsprosessen er viktig og den er tidkrevende. Dette vet vi - og dette kan vi! Vi bistår gjerne med vår kompetanse og utstrakte nettverk, og sørger for at dere få tak i de beste kandidatene.

Les mer

Recruitment Process Outsourcing

Som RPO-leverandør fungerer vi som en intern rekrutterer for din virksomhet, og gir effektivitet og fleksibilitet til rekrutteringsprosessene. På denne måten avlastes arbeidsgivere og HR, og man får en profesjonell og helhetlig prosess på sine ansettelser. Dette vil mest sannsynlig gi gode synergieffekter hos de nyansatte og man sikrer at alle søkerne får en god opplevelse av bedriften. Dette er ofte en del av bedriftens employer branding.

Les mer

Nedbemanning og omstilling

Omstilling og nedbemanning er krevende prosesser. Med innsikt i arbeidsmarkedet, både fra arbeidsgiver- og arbeidstakerperspektivet, kan vi tilby veiledning slik at dere kan gjennomføre en god prosess - for selskapet og for arbeidstakerne. Vi bistår hele veien - fra innledende saksbehandling og drøftelsesmøter til veien ut i ny jobb.

Les mer

HR-tjenester

Trenger du hjelp med HR-arbeidet i din virksomhet? Vi kan bistå som HR-rådgivere og hjelpe din bedrift med store og små oppgaver.

Les mer

360 analyser

Lederutvikling basert på 360 analyser og personlighetstesting er den mest pålitelige metodikken for å kartlegge kompetanse.

Les mer