Employer branding

Å tiltrekke og beholde dyktige talenter er avgjørende for enhver vellykket virksomhet. Men hvordan kan dere skille dere ut i det stadig mer konkurransedyktige arbeidsmarkedet?

Svaret ligger i employer branding.

Hva er employer branding?

Employer branding refererer til din virksomhets omdømme som arbeidsgiver. Det er måten dere presenterer dere på som et attraktivt sted å jobbe for nåværende og potensielle ansatte. Et sterkt «employer brand» kan tiltrekke de beste talentene, øke ansattes engasjement og lojalitet, og dermed forbedre bedriftens ytelse og suksess.

 

Hvordan kan vi i Torp Consulting bistå deres virksomhet?

Vi tilbyr en rekke tjenester og solid ekspertise innen employer branding, og hjelper gjerne med å utvikle en effektiv strategi innenfor området. Vi kan for eksempel  bistå med:

1. Workshop: Vi kan gå gjennom og identifisere hva som gjør deres virksomhet unik og attraktiv. Dette vil hjelpe dere å utvikle en klar og konsistent merkevaremelding som formidler disse unike egenskapene til potensielle medarbeidere.

2. Strategiutvikling: Vi kan utvikle en konkret plan for å implementere en effektiv employer branding-strategi. Dette inkluderer å identifisere relevante kanaler for å nå målgruppen deres, utvikle en tidsplan for lansering av kampanjer og aktiviteter, og evaluere suksessen av disse tiltakene over tid.

3. Merkekampanjer: Vi kan utvikle og implementere employer branding-kampanjer som kan øke synligheten og tiltrekke potensielle kandidater. Dette kan inkludere alt fra rekrutteringsannonser og bedriftspresentasjoner til å lage en karriereside på virksomhetens nettside.

4. Medarbeiderengasjement: Vi kan hjelpe med å engasjere og motivere eksisterende ansatte, som kan bidra til å forbedre arbeidsmiljøet og øke sannsynligheten for at ansatte vil anbefale virksomheten til andre. Dette kan omfatte f.eks. å arrangere sosiale arrangementer, utvikle mentorordning og å tilby karrieremuligheter og opplæring.

5. Evaluering og tilbakemeldinger: Vi kan bistå med å evaluere og måle suksessen til deres employer branding-strategi over tid. Dette vil hjelpe dere å identifisere hva som fungerer godt og hva som trenger å forbedres, slik at dere kan justere strategien deres og fortsette å tiltrekke og beholde de beste talentene.

Torp Consulting kan tilby skreddersydde løsninger som passer deres behov og budsjetter. Ved å samarbeide med oss, vil dere dra nytte av ekspertise og erfaring som hjelper dere å tiltrekke de beste talentene til virksomheten deres.

Ønsker du å lære mer om hvordan vi kan styrke din bedrifts employer branding? Ta kontakt med oss i dag, så setter vi i gang med å forvandle ditt omdømme som arbeidsgiver!

Kontakt meg gjerne dersom du ønsker mer informasjon om employer branding.
– Lene

lene.kvernsveen@torpconsulting.no