Personvern

Personvernet ditt er viktig for oss, og denne personvernerklæringen beskriver hvordan Torp Consulting m/datterselskap samler inn og bruker personopplysninger. Personvernserklæringen er i henhold til norsk lov.

Innsamling av informasjon

  • Informasjon fra registrering av CV-profil og oppdatering(er) av profilen via “min side”.
  • Hvis du søker på stilling eller registrerer din profil gjennom “Søk med LinkedIn”-funksjonen eller “Søk med jobreg”-funksjonen så vil systemet hente inn tilgjengelig informasjon fra profilen din i den tjenesten du autentiserer med, og denne informasjonen blir da lagret på din profil.
  • Vi samler inn data i aggregert form for besøkende av siden, for eksempel trafikkdata, lokasjonsdata etc.
  • I noen tilfeller vil vi lagre e-postkorrespondansen når du kontakter oss.
  • Systemet setter cookies (informasjonskapsler) i nettleseren, som beskrevet i dokumentet for bruk av informasjonskapsler.

Hvordan informasjonen brukes

Informasjonen som samles inn brukes hvor det er nødvendig for å:

  • Levere våre tjenester til deg og å kommunisere rundt disse tjenestene med deg.
  • Gjøre en vurdering av dine kvalifikasjoner og fasilitering i forbindelse med nåværende og fremtidige rekrutteringsoppdrag eller bemanningsoppdrag.
  • Informere om relevante muligheter og ytelser vi tilbyr.
  • Overholde lovmessige forpliktelser.

Behandlingsansvarlig og databehandler

Behandlingsansvarlig for dine personopplysninger er Torp Consulting. Vi benytter databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger om deg på våre vegne. Det er inngått avaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen. Vi benytter databehandlere blant annet til å administrere opplysninger om deg som kandidat, samt å bistå oss i gjennomføringen av tester og kompetansekartlegging.

Tredjeparter

Torp Consulting vil kunne behandle dine personopplysninger. Opplysninger om deg vil også kunne bli presentert for kunder og andre samarbeidspartnere av Torp Consulting, og der behandlingsansvarlig eller databehandler er forpliktet å gjøre dette som følge av lovpålagte krav.
For å kunne bruke dataen din på en effektiv måte, og for å tilby deg de beste tjenestene er det i enkelte tilfeller nødvendig å sende opplysninger til tredjeparter. Disse tredjepartene har separate og uavhengige retningslinjer for personvern. Torp Consulting har ikke ansvar for innholdet og aktivitetene til de tilknyttede tjenestene. Likevel ønsker vi å beskytte integriteten til tjenestene vi leverer, og tar gjerne imot tilbakemeldinger på disse områdene.

Innsyn, endring eller sletting av dine personopplysninger

Du har, som registrert i systemet, rett til å kreve innsyn, retting og sletting som beskrevet i personopplysningslovens § 18 samt §§ 27 og 28. Kravet skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.
Ønsker du å trekke tilbake ditt samtykke så gjøres det ved å at du sletter din egen profil.
Som kandidat kan du når som helst slette din egen profil inne fra “Din profil” i systemet, eller du kan ta kontakt med Torp Consulting for bistand med det. Fra din profil kan du også endre på informasjon du har lagt inn på din profil i systemet.
Ønsker du innsyn i informasjon som Torp Consulting har om deg, eller dersom du har spørsmål eller innspill til vår behandling av personopplysninger, kan du kontakte din kontaktperson hos oss eller send epost til trine@torpconsulting.no.

Torp Consulting Vestfold / Telemark

Østre Kullerød 5
3241 SANDEFJORD
-->