Revidert arbeidsgiver

Torp Consulting AS har bestått kravene til NHO Services sertifiseringsordning «Revidert arbeidsgiver». At vi har fått sertifisering, er en bekreftelse på at bedriften etterlever sentrale prinsipper i arbeidsmiljøloven og opptrer som en seriøs og profesjonell arbeidsgiver.


«Revidert Arbeidsgiver» er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter som ble innført i 2014. Gjennom ordningen kan bedrifter dokumente kvaliteten sin som arbeidsgiver. Det innebærer ekstern revisjon av rutiner og praksis relatert til sentrale deler av forpliktelser etter arbeidsmiljøloven.

Å være en god arbeidsgiver er en kvalitet som bør synliggjøres, og nettopp det gjør denne sertifiseringen, samtidig som den bidrar til kontinuerlig arbeid med kvalitet. Målet med «Revidert Arbeidsgiver» er å oppnå et sterkere fokus på arbeidsgiverkvalitet blant kunder av bemanningstjenester.

Hvilke områder blir revidert?

  • Arbeidsavtaler
  • HMS-kartlegging
  • HMS-ansvar avklart mellom bemanningsselskap og kunde
  • Arbeidstid og lønn
  • Håndtering av lønnsplikt
  • Sykepenger
  • Oppfølging av sykmeldt
  • Stillingsvern når oppdraget avsluttes til avtalt tid

Hva betyr ordningen for våre kunder og kandidater?

At vi er sertifisert som «Revidert Arbeidsgiver» bekrefter at Torp Consulting AS etterlever sentrale prinsipper i arbeidsmiljøloven. Det betyr også at vi opptrer som en seriøs og profesjonell arbeidsgiver og aktør på det norske arbeidsmarkedet. Vi tar arbeidsgiveransvaret på alvor, og stolt av sertifiseringen vi har fått.

Torp Consulting er opptatt av å følge bransjens etiske retningslinjer, samt at alle skal få en god opplevelse i samarbeidet med oss.

Ønsker du å lese mer om hva det vil si å være Revidert Arbeidsgiver? Klikk deg inn på Revidert Arbeidsgiver for mer informasjon. Trenger du hjelp til noe? Sjekk ut våre tjenester og ta kontakt med oss slik at vi kan kartlegge behovet ditt. 

Nyeste artikler

Hvordan finne drømmekandidaten i rekrutteringsprosessen

Hvordan finne drømmekandidaten i rekrutteringsprosessen

Rekruttering av den ideelle kandidaten er en kritisk prosess for enhver organisasjon. I et stadig mer konkurransedyktig arbeidsmarked er det essensielt å ha en strukturert og effektiv rekrutteringsstrategi for å tiltrekke, evaluere og ansette de beste talentene.

les mer